Zorgbedden voor verpleeg- en zorghuizen of bij jou thuis

Zoek je een zorgbed voor jezelf, voor anderen of ben jij een zorginstelling? 24BEDJES.com helpt je graag! Onze Deron zorgbedden zorgen voor een makkelijke instap en is erg prettig. Deze zorgbedden bestaan uit een combinatie van bedbodem, matras en kussen.

Deron is sinds 1996 actief in de hulpmiddelensector op het gebied van hoogwaardige schuimsoortproducten zoals matrassen, zit- en hoofdkussens. Deron is marktleider in de zorgmarkt. De schuimen die door Deron gebruikt worden, zijn van de hoogst haalbare kwaliteit en al jaren succesvol in een breed perspectief. Daarnaast richt Deron zich op overige slaapoplossingen die speciaal ontwikkeld zijn voor decubituspreventie en ondersteuning bij pijntherapie. Producten van Deron zijn ISO9001 en ISO13485 gecertificeerd en voldoen aan de richtlijn ISO26000.

Vergoeding zorgbedden en zorghulpmiddelen

Er bestaan in Nederland verschillende wetten en regelingen om zorgbedden en zorghulpmiddelen vergoed te krijgen. Bekijk voor meer informatie hierover de website van de Rijksoverheid.

Vragen?

Heb je een vraag of kom je er niet uit. Onze beddenexperts helpen je graag om ervoor te zorgen dat je de beste keuze maakt. Je kan een afspraak maken om langs te komen in onze winkel aan de Langstraat 269 in Gendt op de volgende pagina.

Zorgpartners van 24BEDJES.com

Wij werken nauw samen met zorginstellingen binnen Nederland.

Categorieën