Beddenspeciaalzaak 24BEDJES.com

24BEDJES.com is een jong en modern bedrijf welke met veel passie en vakmanschap de beddenbranche bestormd.

Wij delen een passie voor onze producten en zetten altijd dat extra stapje meer. Creativiteit en originaliteit is ons handelsmerk. In onze beddenspeciaalzaak in Gendt bieden wij onze klanten een informele sfeer, we denken met ze mee en zijn pas tevreden als zij het zijn.

Slapen op onze bedden moet een feestje zijn. Enkele van onze populaire merken zijn onder andere Eastborn, Vandyck, Velda, KayoriVan Landschoot en Cinderella.

In onze webshop hebben we vele opties om uit te kiezen en ons geautomatiseerd samenstel-systeem helpt je om jouw keuze te maken. Helder en makkelijk, bestellen was nog nooit zo eenvoudig en… bijna alles is mogelijk!

Onze slaapcollectie wordt in Nederland, België, Duitsland en Zwitserland gefabriceerd en veelal nog met de hand vervaardigd. We stellen hoge eisen aan onze producten, die met de grootste zorg gemaakt worden. Wij gaan voor de beste kwaliteit, beschikken over een eigen bezorgdienst en ervaren monteurs. Wij hebben onder andere in onze showroom de Eastborn boxspringVan Landschoot opberg boxspring, Velda beddenVan Landschoot matrassen, Deron zorgmatrassen, Deron elektrische lattenbodemCinderella bamboe kussenVandyck ergonomisch kussenVandyck Excellent Duo dekbed, Cinderella Soul donzen dekbed, f.a.n. Frankenstolz tencel dekbed, Vandyck dekbedovertrekken en Kayori beddengoed.

Categorieën