Veelgestelde vragen

Levertijd en bezorging

Voor grote producten zoals boxsprings, matrassen en lattenbodems hangt de levertijd van je bestelling af van je productkeuze. Tijdens het plaatsen van je bestelling wordt de levertijd aangegeven.

Bij kleingoed (bed- & badtextiel) wordt je bestelling de volgende dag thuisbezorgd (mits op voorraad), als je op werkdagen vóór 23:59 uur bestelt.

Voor bezorging van grote producten zoals boxsprings, matrassen of lattenbodems wordt onze bezorgpartner Montrieurs ingezet. Een week voor de aangegeven leverweek zal Montrieurs contact opnemen om een exact bezorgmoment te plannen. Montrieurs spreekt in overleg met jou een dagdeel van 2 á 3 uur af. Tijdens de rit word je een half uur van te voren geïnformeerd over de exacte bezorgtijd.

Indien je tijdens afrekenen voor de optie ‘Inclusief montage’ hebt gekozen, bezorgd en monteert onze bezorgpartner Montrieurs op de door jou aangegeven plek. Montrieurs beschikt over kundig personeel en het juiste gereedschap. Wij verzoeken dan de entree/doorgang van je woning vrij te maken van obstakels.

Indien je tijdens afrekenen voor de optie ‘Exclusief montage’ hebt gekozen, bezorgd onze bezorgpartner Montrieurs tot aan de eerste drempel. Mocht je in een flat/appartement wonen dan wordt deze geleverd tot aan de portiekdeur op de begane grond.

24BEDJES.com en Montrieurs zijn niet verantwoordelijk wanneer de producten niet passen dan wel niet gemonteerd kunnen worden op de plaats die je in gedachte hebt.

Indien gewenst hebben wij de mogelijkheid om jouw oude bed of matras mee retour te nemen en af te voeren. Je hoeft dus zelf geen enkele moeite te doen om je oude bed of matras naar een afvalstation te brengen. Dit doen wij in samenwerking met onze bezorgpartner Montrieurs. Wij brengen daar de volgende kosten voor in rekening:

 • Eenpersoons matras €15
 • Tweepersoons matras €30
 • Eenpersoons bodem €15
 • Eenpersoons box vlak €15
 • Eenpersoons box verstelbaar €30
 • Hoofdbord €15
 • Nachtkastje €7,50
 • Eenpersoons ledikant €20
 • Tweepersoons ledikant €40

De bovengenoemde prijzen zijn per stuk en excl. demontage.

Zorg ervoor dat je oude bed of matras gedemonteerd is en netjes klaarstaat op de begane grond. De verwijderingsbijdrage dient op de dag van levering per pin betaald te worden aan onze bezorgpartner Montrieurs.

24BEDJES.com bezorgt in heel Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden) en België.

Grote producten zoals boxsprings, matrassen en lattenbodems worden door onze bezorgerpartner Montrieurs geleverd. Deze producten worden geheel GRATIS bezorgd en gemonteerd in Nederland en België

Kleingoed (bed- & badtextiel) wordt met DHL For You Vandaag of de standaardlevering van PostNL verzonden. Bij bestellingen met een minimale besteding van €30 is de verzending GRATIS.

Het is mogelijk om je bestelling bij 24BEDJES.com af te halen. Selecteer tijdens het afrekenen ‘Afhalen in winkel’. Zodra de bestelling voor jou klaarligt, ontvang je een afhaalbevestiging via e-mail.

Zodra je bestelling is overgedragen aan de bezorgservice van onze partner DHL ontvang je vanuit DHL een e-mail met de track and trace link, zodra het bezorgmoment bij hen ingepland is.

Zodra je bestelling is overgedragen aan de bezorgservice van onze partner PostNL ontvang je vanuit PostNL een e-mail met de track and trace link, zodra het bezorgmoment bij hen ingepland is.

Het kan voorkomen dat je op het laatste moment verhinderd bent en daardoor niet thuis bent op de dag van levering. Indien dit het geval is, vragen wij zo spoedig mogelijk contact op te nemen met onze bezorgpartner Montrieurs via 088 666 87 43 of [email protected] om de afspraak te verzetten. Vervolgens word er een nieuwe leverafspraak gemaakt.

Wanneer je de leverafspraak niet annuleert of geen aantoonbare reden kan geven voor de verhindering, dan is onze bezorgpartner Montrieurs genoodzaakt om €85 in rekening te brengen (met uitzondering van leveringen door DHL of PostNL).

Betaling

Online aankoop

In onze webwinkel kun je betalen met iDEAL, Klarna betaal later, Klarna betaal in 3 delen, in3, SprayPayBancontact, PayPal en VVV Cadeaukaart. Je kunt natuurlijk het complete bedrag in één keer betalen, maar het is ook mogelijk om een aanbetaling van 20% van het aankoopbedrag te doen. Het resterende bedrag betaal je dan bij de bezorging van je bestelling. Dit kan alleen met je pinpas. Bij leveringen door DHL of PostNL vragen wij je het totale bedrag vooraf te voldoen.

Pinnen bij levering

Betaal je jouw producten deels bij bezorging, dan kun je alleen pinnen bij onze bezorger. Onze bezorger heeft een mobiel pinapparaat bij zich. De limiet van het bedrag dat je kunt pinnen verschilt. Informeer hiervoor bij jouw bank.

SprayPay is de Nederlandse aanbieder van gespreid betalen. Met SprayPay kun je bij webshops en winkels, aankopen van €250 tot €10.000, in termijnen betalen. Zo kun je, met een laag maandbedrag, toch direct tot je aankoop overgaan. Je kan bij SprayPay standaard kiezen of je in 12, 18, 24 of 36 maanden wil betalen. Wil je eerder of extra aflossen? Geen probleem! Dat kan altijd kosteloos en boetevrij. Uiteindelijk bepaal jij dus de looptijd.

Klarna is een externe partij die een kredietcheck uitvoert. Zij laten direct zien of jouw betaling goedgekeurd is of niet. Het kan voorkomen dat je bestelling geweigerd wordt. 24BEDJES.com heeft hier geen inzage in en kan hier geen invloed op uitoefenen.

Voor meer informatie over de weigering kan er contact opgenomen worden met Klarna via klarna.nl/klantenservice of 020 80 82 852.

Wij raden je aan om de bestelling opnieuw te plaatsen en te kiezen voor een andere betaalmethode.

Onze bezorgservice mag uitsluitend goederen afleveren die gedeeltelijk of geheel zijn betaald. De bezorgservice is verplicht de af te leveren producten mee te nemen bij het niet voldoen van het totaalbedrag bij de levering.

Wanneer je kleingoed (beddengoed etc.) bestelt dan wordt je bestelling door DHL of PostNL bezorgd. Kleingoed dient direct online te worden afgerekend.

Service en garantie

Dat lossen we natuurlijk voor je op. Stuur binnen 14 dagen een e-mail naar [email protected], hierin kun je aangeven dat je product beschadigd is geleverd. Zorg ervoor dat je het ordernummer, aankoopbewijs en een foto waarop het probleem duidelijk zichtbaar is toevoegt.

Grote en zware producten worden in de meeste gevallen bij je opgehaald door onze bezorgpartner Montrieurs.

Heb je bij 24BEDJES.com een product gekocht en gaat deze binnen een bepaalde tijd stuk? De fabrieksgarantie hiervan verschilt per product. De garantieperiode vind je op de productpagina tussen de specificaties van je product.

Heb je een 5 jaar Zekerheidspakket aangeschaft bij 24BEDJES.com en is deze nog geldig?

Met een 5 jaar Zekerheidspakket dek je ook de kosten die buiten de standaard fabrieksgarantie vallen. Klik hier voor meer over het Zekerheidspakket.

Een klacht is gegrond als deze niet veroorzaakt is door:

 • Onredelijk gebruik
 • Gebruik voor commerciële doeleinden
 • Gevolg door onoordeelkundig of oneigenlijk gebruik
 • Onjuiste opslag of onderhoud door koper of door derden
 • Door professioneel gebruik
 • Het werken van hout
 • Krom trekken van hout

Dit doe je gemakkelijk en snel door een email te sturen naar [email protected]. Zorg ervoor dat je het aankoopbewijs, en een foto waarop het probleem duidelijk zichtbaar is toevoegt.

Heb je een 5 jaar Zekerheidspakket aangeschaft bij 24BEDJES.com en is deze nog geldig?

Dan willen we je vragen om een service-aanvraag in te dienen bij iProteqt via het reparatieformulier door te drukken op de ‘Service-aanvraag indienen’ knop rechtsboven. Zorg ervoor dat je het aankoopbewijs, servicebewijs en een foto waarop het probleem duidelijk zichtbaar is toevoegt.

Grote producten (zoals boxsprings en matrassen) worden in de meeste gevallen gerepareerd door de ervaren service monteurs van Montrieurs of iProteqt.

Voor kleingoed (bed- & badtextiel) word je product in de meeste gevallen doorgestuurd naar de fabrikant. Indien dit het geval is dan laten we je dat na het aanmelden weten via de mail.

Verzekering afsluiten

Je krijgt bij ons standaard fabrieksgarantie op je aankoop, deze verschilt per product. Met een Zekerheidspakket kun je dit verlengen. Hierdoor ben je met een Zekerheidspakket gedurende de hele looptijd van 5 jaar ook verzekerd voor vlekken en constructieproblemen die niet onder garantie vallen. Zoals vlekken veroorzaakt door koffie, thee en chocolademelk, vastzetten van losgeraakte knopen, herstellen of vervangen van motoren en afstandsbedieningen.

Voorbeeld: 5 jaar Zekerheidspakket = 2 jaar standaard fabrieksgarantie + 3 jaar extra garantie.

Dranken, zoals:

 • Koffie, thee en chocolademelk.
 • Cola en andere frisdranken.
 • Wijn, bier en likeur.

Voedingsmiddelen, zoals:

 • Spaghetti, soep.
 • Pindakaas, chocoladepasta, jam.
 • Ketchup, mayonaise, curry.

Af- en uitscheiding van mens en zoogdier, zoals:

 • Transpiratie
 • Huidvet
 • Bloed
 • Braaksel
 • Urine
 • Ontlasting

Bekleding, zoals:

 • Vastzetten van losgeraakte knopen.
 • Verwijderen van pilling bij textiel.
 • Repareren van losgeraakte stiknaden.

Binnenwerk, zoals:

 • Verhelpen van piep- en kraakgeluiden.
 • Herstellen van bedieningsmechanieken.
 • Gebroken regelwerk.
 • Verstevigen en/of opvullen van ligplaatsen als deze overmatig zijn gaan inkuilen.

Bedieningsmechanieken, zoals:

 • Herstellen of vervangen van motoren.
 • Herstellen of vervangen van afstandsbedieningen.

Wil je nog meer weten? Klik hier om de folder van iProteqt te downloaden.

Retourneren

Retourvignet®

Het ontvangen product is verzegeld met een Retourvignet® zegel en hangtag. Even passen en beoordelen mag maar niet dragen en/of gebruiken. Het passen op een hygiënische manier is toegestaan maar zorg ervoor dat bij het passen de producten niet beschadigen en/of vervuilen. Product labels en etiketten mogen uitsluitend verwijderd worden indien dit het passen en beoordelen van het product verhindert. Het retourvignet is zo bevestigd dat het passen mogelijk moet zijn, met het verwijderen van het Retourvignet® zegel vervalt het recht op retour en restitutie. Indien je het product wilt retourneren, zorg er dan voor dat je het product in originele staat en de fabrieksverpakking naar ons terugstuurt.

Mocht je de originele doos niet meer in je bezit hebben zorg dan dat je een doos gebruikt die het product tijdens het transport voldoende beschermt. Let er wel op dat alle productlabels zijn bijgesloten en het Retourvignet® niet is verwijderd. Alleen op deze manier kunnen we samen duurzaam retourneren en kunnen wij iemand anders blij maken met dit ‘nieuwe’ product. Wij hopen op uw medewerking!

Het recht op retour en restitutie vervalt wanneer:

 • Het Retourvignet® zegel is verbroken
 • Het product niet binnen 14 dagen geruild of geretourneerd is

Je kunt op de volgende manieren retourneren:

 1. Je maakt gebruik van onze afhaalservice. Wij kunnen jouw retourzending bij je laten ophalen door onze bezorgdienst. De kosten hiervan bedragen €100,- en worden in mindering gebracht op het bedrag dat je van ons krijgt teruggestort. Het product dient, indien redelijkerwijs mogelijk in originele verpakking, klaar te staan op dag van retour.
 2. Je stuurt het artikel zelf retour met een pakketdienst. De wat minder grote producten kun je zelf retour sturen met een pakketdienst. De verzendkosten zijn voor je eigen rekening en kan je opvragen bij de betreffende pakketdienst. Als je bij de betreffende pakketdienst bent, vraag altijd om een verzendbewijs. Mocht er iets onderweg gebeuren (beschadiging, zoekgeraakt) dan is 24BEDJES.com niet aansprakelijk en mag het wettelijk gezien de schade in rekening brengen als het pakket niet goed terug is gekomen.
 3. Je brengt het product zelf terug naar onze winkel. Je mag jouw retourzending ook zelf retour komen brengen naar onze winkel in Gendt. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Dit kan tijdens onze openingsuren. De artikelen moeten zo goed en stevig mogelijk in de originele verpakking verpakt worden. Laat het ons weten als u gebruik wilt gaan maken van deze optie.

Wij accepteren geen onaangekondigde retourzendingen, voordat je retourneert graag eerst even een e-mail met vermelding van je ordernummer naar [email protected]. Indien je het product niet ruilt voor een ander product en je geld liever retour wilt kan dat natuurlijk. Het aankoopbedrag wordt volgens de wettelijke termijn binnen 14 dagen naar je retour gestort.

LET OP: Ruilen of retourneren is alleen mogelijk bij bestellingen die op voorraad zijn en niet mogelijk bij maatwerk bestellingen (dit zijn o.a. boxsprings, matrassen en bestellingen die speciaal voor jou besteld moeten worden of die je in de winkel besteld).

Mocht je niet tevreden zijn over je aankoop, dan kun je het product binnen 14 dagen ruilen. Voor producten die in de winkel gekocht zijn, geldt dat ze ongebruikt, onbeschadigd, in de originele staat en in de originele en ongeopende verpakking dienen te zitten. Zorg ervoor dat je de kassabon of orderbevestiging bij je hebt, als je het producten in de winkel zelf komt terugbrengen.

Acties en aanbiedingen

24BEDJES.com voert gedurende het jaar verschillende soorten acties. Alleen bestellingen, die tijdens de actieperiode worden geplaatst komen in aanmerking voor de actieprijs. Bekijk voor onze lopende acties de actievoorwaarden pagina. Lees ze goed door, want sommige actieprijzen gelden alleen voor producten in onze webshop.

Als je kortingscode niet werkt, dan kunnen hiervoor meerdere oorzaken zijn:

 • De kortingscode wordt pas verrekend nadat de code is ingetypt en vervolgens op ‘Kortingscode toevoegen’ is geklikt.
 • De kortingscode is niet geldig op producten die uitgesloten zijn van deze actie.
 • Het is niet mogelijk om meerdere kortingscodes te gebruiken, per bestelling kan er één kortingscode worden verzilverd.

Whatsapp-service

Je kunt ons altijd een appje sturen, ook buiten openingstijden. Klik op ons telefoonnummer 085 066 11 15‬ om met ons te chatten via WhatsApp. Je kunt dit nummer niet bellen of sms’en.

We versturen geen privacygevoelige informatie via WhatsApp in verband met veiligheid.

Categorieën