Service en garantie

 

Product defect ontvangen


Is het product defect bezorgt of is deze kapot gegaan binnen de zichttermijn van 14 dagen? Meld je klacht dan binnen de zichttermijn van 14 dagen. Wij ruilen het product dan z.s.m. om of komen langs voor reparatie.

 

Garantieperiode

Heb je bij 24BEDJES.com een meubel gekocht en gaat deze binnen een bepaalde tijd stuk? De garantie hiervan verschilt per product. Je kunt dan het beste contact met ons opnemen. Op bepaalde producten zit ook nog een aparte fabrieksgarantie.

 

Gegronde klacht

Een klacht is gegrond als deze niet veroorzaakt is door: 

  • Onredelijk gebruik
  • Gebruik voor commerciële doeleinden
  • Gevolg door onoordeelkundig of oneigenlijk gebruik
  • Onjuiste opslag of onderhoud door koper of door derden
  • Door professioneel gebruik
  • Het werken van hout
  • Krom trekken van hout

 

Geen garantie op het werken van het hout

Gezien het gaat om houten meubelen, willen wij je erop wijzen dat het hout kan gaan werken. In de winter zal het, wanneer de luchtvochtigheid in huis aan de lage kant is, enigszins krimpen. Dit trekt weer weg als de luchtvochtigheid weer toeneemt. Ideaal is een luchtvochtigheid tussen de 50 en 60%. Wij geven geen garantie op het eventuele werken/kromtrekken van het hout.

 

Geen garantie of service op outlet of sale producten

Op alle outlet en sale producten kunnen wij helaas geen garantie of service geven, dus inspecteer de goederen zorgvuldig bij aankoop aub.

 

Een klacht of reparatie melden

Je kunt jouw klacht indienen door een email te sturen naar [email protected]. We willen je vragen de originele factuurgegevens, en indien mogelijk een digitale foto waarop de klacht duidelijk zichtbaar is, toe te voegen.

Indien je aanspraak wilt doen op fabrieksgarantie, zullen wij jouw e-mail doorsturen naar de betreffende fabrikant, en zullen zij de klacht beoordelen. Wij zullen jouw klacht of reparatie z.s.m. na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben dan zullen wij je hiervan op de hoogte stellen.

 

Duur van een reparatie


De duur van een reparatie (of omruiling) proberen wij altijd zo snel mogelijk op te lossen. Er wordt contact met u opgenomen met de mogelijkheden.

Categorieën