Over 24BEDJES.com

24BEDJES.com is een Nederlands familiebedrijf welke sinds 1974 met veel passie, vakmanschap en zachte prijzen de beddenbranche heeft bestormd.

In het verleden geleid door de 1e en 2e generatie met honderden vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Spanje en Curaçao. Nu is de 3e generatie enthousiast bezig om o.a. via internet dit familiebedrijf voort te zetten.

Wij delen een passie voor onze producten en zetten altijd dat extra stapje meer. Creativiteit en originaliteit is ons handelsmerk en wij bedenken en ontwikkelen alles zelf. In onze winkel bieden wij onze klanten een informele sfeer, we denken met ze mee en zijn pas tevreden als zij het zijn.

Slapen op onze bedden moet een feestje zijn.

Wij houden van efficiëntie en lage prijzen. In onze webwinkel hebben we vele opties om uit te kiezen en ons geautomatiseerd verkoopsysteem helpt u om uw keuze te maken. Helder en makkelijk, bestellen was nog nooit zo eenvoudig en… bijna alles is mogelijk.

Onze slaapcollectie wordt in Nederland gefabriceerd en veelal nog met de hand vervaardigd. We stellen hoge eisen aan onze producten, die met de grootste zorg gemaakt worden. Wij gaan voor de beste kwaliteit, beschikken over een eigen bezorgdienst en ervaren monteurs. Het uitleveren gaat snel door onze enorme voorraad.

Graag tot ziens in onze webwinkel of in de showroom in Millingen aan de Rijn.

Categorieën